mandag 13. juni 2011

Fisk i karrisaus (oppskrift)

Tid for middag! I går fisket jeg denne krabaten fra brygga på hytta. Det som er greit med å fiske der er at før man vet ordet av det så han den delt seg pent opp i filéer og ligger klar i kjøleskapet. ♥ME LIKE♥!

Dagens middag ble altså torsk i karrisaus, men her kan man bruke lyr, sei eller annen lys fisk. Tror ikke dette passer så bra med laks...

Du gjør som følger:


Sett på ris til koking. Stek så fisken i panna.



Når fisken er ferdig stekt heller du over fløte og strør på med karripulver, salt og pepper. La dette stå og trekke under lokk til risen er ferdig. Skal det lages mat til mange kan du steike fisken og legge alt i ei form og la det stå litt i steikovnen. Da kan det være lurt å koke opp fløten og krydderet litt først så den blir litt tykkere.


Enklere middag får du bare ikke! I alle fall ikke med den gode smaken.

Serveres gjerne med soyasaus. Håper det smaker!

Har du testet dette? Legg GJERNE igjen spor etter deg og si hva du syns og link gjerne til meg om du blogger om det.

3 kommentarer:

  1. Nam, nam dette må prøvest;) Ble sulten av å se de deilige matbildene;)

    SvarSlett
  2. D så veldig godt ut!! Så flink du er!!

    Klem Bodil

    SvarSlett
  3. Heisann og takk for koselig hilsen hos meg. Skriften på fuglehuset har jeg desverre ingenting med.. Huset er kjøpt på kremmerhuset. På tilbud til og med til 99 kr. :) Ikke lenge siden, så de har det sikkert ennå.. :)

    Klem

    SvarSlett